KOLAGEN?

Kolagen je polipeptidna molekula, protein. Je najbolj razširjena in največja beljakovina v telesu saj jo sestavlja več kot 1500 aminokislin. Po 25 letu začne proizvodnja kolagena upadati kar vpliva na številne telesne funkcije.

NOVELIUS MEDICAL HIDROKOLAGEN

Hidrokolagen Novelisu Medical je plod dolgotrajnega razvoja in izkušenj na področju dermatologije. Hidrokolagen je pripravljen iz peptidnih komponent, katere proizvaja eden izmed vodilnih francoskih laboratorijev s področja kolagenskih peptidov. Peptide pridobivajo iz morskih mikroorganizmov. Peptidi pridobljeni iz morskih mikroorganizmov, vsebujejo predvsem tiste aminokisline, ki so pomembni gradniki kolagena v kožI.

Velikost posameznega proteina omogoča prehajanje mulekule hidrokolagena v notranjsot celice. Novelius Medical Hidrokolagen vsebuje aminokislini hidroksi-prolin in hidroksi-lizin, ki sta pomembni aminokislini za delovanje in razvoj proteina kolagen.

REDNA CENA:

60,00 EUR

VALENTINOVIH – 15%:

51,00 EUR

TRAJANJE:

Akcija traja do 15.02.2020

PAKIRANJE: 26 vrečk po 6g

SESTAVINE: Hidroliziran morski kolagen (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome), fruktoza, naravne arome grenivke z ostalimi naravnimi aromami, sredstvo proti sprijemanju magnezijev karbonat, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi, koncentrat soka rdeče pese.

SHRANJEVANJE: Shranjujte v suhem prostoru in na temperaturi do 25º C

NAVODILA ZA UPORABO: Priporočeni dnevni odmerek in navodila za uporabo: 1 do 2 vrečki na dan. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece

OPOZORILO: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

    captcha

    Prepiši zgornje znake: