DIAMANTNI PILING

DIAMANTNI PILING, NEGA

75 €
  • 90 min

MIKRODERMOABRAZIJO PRIPOROČAMO ZA:

  • vse tipe kože, ki želijo osveženo, sijočo polt. Če naredimo terapijo pred nego kože, bodo aktivne substance v serumih, ampulah, kremah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale na kožo,
  • pri vseh aknah (razen vnetih), kjer je navzoče prekomerno poroženevanje kože,
  • kot eden najučinkovitejših programov v boju proti staranju kože, saj nam omogoča posegati natančno na posamezne gube in obnovi tonus kože,
  • drobne brazgotine, tudi strije

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostnejše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Po odstranitvi mrtvih kožnih celic se spodaj razkrije mehkejša, bolj zdrava koža.

Sama terapija sproži stimulacijo fibroblastov (kolagen in elastin) in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti povrhnjice-epidermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža. Najpogosteje se izvaja diamantni piling obraza, vratu in dekolteja, lahko pa se izvaja tudi na preostalem predelu kože telesa. Po terapiji mikrodermoabrazije postane povrhnjica gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc.

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore in nečistoče (ogrci) ter pigmentne spremembe. Nežne in plitke gube se zmanjšajo. S terapijo preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

CENIK

  • Diamantni piling, nega …90 min … 75,00 EUR
  • Diamantni piling paket obraza in vratu z nego 4 x 90 min … 270,00 EUR

TRAJANJE

Terapija je neinvazivna, neboleča, hitra in varna, traja 30–45 minut. Trajanje in intenzivnost prilagodimo tipu, področju in potrebam vaše kože. Za optimalne rezultate priporočamo 6–8 terapij vsakih 7–10 dni. Za osvežitev obraza zadošča 3–5 terapij. Za vzdrževanje svetujemo ponovitev terapije na en ali dva meseca. Za uspešno zdravljenje aken pa moramo v povprečju opraviti 9–10 tretmajev.

PO TRETMAJU

Koža je 1-2 uri po terapiji rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. Več dni po terapiji diamantnega pilinga je potrebno izogibanje soncu in vsaj do naslednjega dne ni priporočljivo nanašanje ličil.