CRYO DERM

CRYO DERM ali cryo terapija

Z aparatom izvajamo tako pomlajevalne tretmaje kot tretmaje za oblikovanje telesa. Terapijo na obrazu začnemo z mikrodermoabrazijo in radialno endodermno terapijo (RDT®), tako pripravljeno kožo segrejemo globinsko s CPTechnologyTM (radiofrekvenco) in končamo z globinskim ohlajevanjem. S tem pospešimo krvni ter limfni obtok in spodbudimo kožo k samozdravljenju. Rezultati so vidni že po PRVI terapiji.

TERAPIJE SE LAHKO IZVAJAJO POSAMEZNO ALI KOMBINIRANO

CRYO DERM

Učinek „knajpanja“

Cryo je neinvazivna metoda, ki deluje preko cryoterapije – terapije s hlajenjem. Če kožo zelo hitro ohladimo, pride do zoženja krvnih žil, takoj zatem pa do ponovne razširitve zaradi povečanega izločanja transmiterjev. To izmenično oženje in širjenje žil spodbuja prekrvavitev in s tem dovod kisika v kožo. Izboljša prodiranje ter porazdelitev izdelkov, ki vsebujejo veliko koži potrebnih vitaminov, mineralov in aminokislin. Ti koži dajo dodatno energijo in jo varujejo pred prostimi radikali, poleg tega pa tudi močno pospešijo nastajanje kolagena.

Cryo terapija predstavlja izredno inovativno terapijo, ki je še uspešnejša, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami (diamantno mikrodermoabrazijo, radialno endodermnoterapijo(RDT®) in CPTechnology™). Zmanjšanje gub, povečanje tonusa kože, zmanjšanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa so največje prednosti izvajanja kombinacije teh terapij.

Terapije se izvajajo na OBRAZU (4-6 terapij v tedenskih razmakih) in TELESU (10-15 terapij 2x na teden)

INDIKACIJE:

 • Gubice in gube,
 • Brazgotine po aknah,
 • Strije,
 • Starostne (sončne) pege,
 • Razširjene in zamašene pore,
 • Neenakomerna pigmentacija,
 • Pomlajevanje kože,
 • Zmanjanje maščobnih oblog in celulita.

INDIKACIJE:

 • Pomlajevanje obraza (gube),
 • Tonifikacija mišičnega tkiva – “tightening” napetost kože,
 • Relaksacija kože,
 • Zmanjšanje maščobnega tkiva,
 • Odprava celulita,

RADIO DERM ali CPTechnologyTM (CPTTM) (radiofrekvenca)

Prijetna in sproščujoča terapija, katera omogoča enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa in globje ležečega tkiva brez bolečine. Toplota aktivira presnovo maščobnih oblog, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, spodbudi tvorbo kolagena kar kožo napne in jo učvrsti. Z radiofrekvečno terapijo vplivamo na strukturo kože, tkivo se učvrsti, koža postane bolj elastična in vidno pomlajena. Uporabljamo jo za pomlajevanje pri uveli, povešeni koži, za odstranjevanje plitvih in globokih gub, ter pomoč pri odpravi maščobnih oblog ter celulita. Rezultati so vidni že po prvi terapiji CPTechnologyTM (CPTTM) deluje tako, da aparat generira visokofrekvenčno električno polje med aplikatorjem in referenčno elektrodo. Obe elektrodi sta izolirani od tkiva. Električno polje vpliva na elektrone v molekulah in jih rahlo zavrti okoli ravnotežne lege. Ob premikanju pride do trenja in posledično do oddajanja toplote, ki jo izkoriščamo pri terapiji.

Toplota posledično povzroča vazodiletacijo, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Posebno pomembno je, da je temperatura, dosežena v globinskih slojih, višja od temperature na površini kože. Površinsko hlajenje ni potrebno. Prednosti
CPTechnologyTM je nizka energija potrebna za doseganje želenih ciljev.