DAN ODPRTIH VRAT

30 min BREZPLAČNE nege obraza z naravno izraelsko dermatološko kozmetiko HolyLand.

HL ALWAYS ACTIVE je naravna izraelska dermatološka kozmetika, ki temelji na kislinskih pilingih, naravnih sestavinah ter procedurah, ki niso agresivne in kože ne poškodujejo, hkrati pa zagotavljajo rešitev za večino vrst kožnih težav in obolenj.

Še posebej znana je procedura, imenovana atravmatsko čiščenje. Že samo ime pove, da gre za napredno terapijo oz sklop tretmanov (ponavadi je potrebnih nekje od 3 do 5 tretmanov), ki ne travmirajo kože – ne povzročajo rdečice, brazgotin itd, vseeno pa odpravijo problem oz njegov izvor.

Predvsem je namenjena osebam z mastno, mešano, problematično kožo, hiperkeratozo, razširjenimi porami, kuperozo in hiperpigmentacijo.

Za tako dobre rezultate pa je seveda ključna souporaba izdelkov za domačo uporabo.

KAJ SO KEMIČNI PILINGI?

To so pilingi, ki v prvi vrsti temeljijo na sadnih (AHA) in selicilni (BHA) kislini. Le- te stimulirajo sintezo ceramidov in medceličnih smovi, pospešujejo celjenje ranic, uravnavajo ten kože in svetlijo pigmentne nepravilnosti ter imajo močno antiseptično in antimikrobno delovanje. Imajo širok specter delovanja- izredno učinkoviti so tako pri problematični, aknasti koži kot tudi pri suhi, utrujeni, starejši koži z gubami, hiperpigmentaciji, kuperozi, itd

Datum:

Četrtek, 09.11.2017

Čas:

08.00 – 20.00

Lokacija:

Rehamed d.o.o., Majorja Lavriča 12, 1000 Ljubljana

    captcha

    Prepiši zgornje znake: