ANTICELULITNA MASAŽA

V podjetju Rehamed d.o.o. se zavedamo problema celulita zato vam ponujamo več načinov s katerim se lahko borite proti celulitu in si zagotovite lepšo postavo.

Pri nas se bomo osredotočili na dva izmed najbolj učinkovitih načinov in sicer na nekirurško odstranjevanje celulita s pomočjo ultrazvoka (Kavitacija) ter na anticelulitno masažo z aparati LPG.

 

KAJ JE KAVITACIJA

Kavitacija s pomočjo koncentracije energije na točno določeni globini v tkivu zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju.

Za kavitacijo nas pokličite na 01 5072 992 ali pišite na info@rehamed.si!

 

KAJ JE LPG ANTICELULITNA MASAŽA IN KAKO DELUJE?

Anticelulitno masažo izvajamo z LPG aparati. Gre za globinsko masažo, ki deluje na principu močnega vsesavanja in masiranja s katerim spodbudimo venski, arterijski in limfni obtok. Z LPG globinsko masažo dosežemo, da se vezivna vlakna raztegnejo, kar privede do tega da se neravnine zgladijo, koža začne tvoriti več kolagena in elastina, to pa pripomore k večji napetosti same kože. Rezultat tega je lepše oblikovana postava.

Za LPG anticelulitno masažo nas pokličite na 01 5072 992 ali pišite na info@rehamed.si

LPG Lipomasaža deluje preko motoriziranih valjev z tremi načini delovanja. Roll In način stimulira metabolizem adipocitov in s tem odpravlja lokalizirane maščobe. Roll Out način stimulira fibroblaste k produkciji kolagena in elastina kar privede do regeneracije kože. Zadnji način se imenuje Roll Up ki odpravi celulit in oblikuje telo.

LPG anticelulitna masaža daje bistveno boljše rezultate kot ročna anticelulitna masaža saj s pomočjo aparata pridemo globje v tkivo kar pripomore k bistveno boljšim rezulatom.

ZAHTEVAJTE UGODNO PONUDBO – pokličete nas lahko na 01 5072 992 ali pišite na info@rehamed.si