Dobrodošli v Rehamedu, kjer združujemo vrhunske terapije fizioterapije in napredne tehnologije za nego telesa in obraza. Naša strast je ustvarjanje edinstvenih izkušenj, ki vam omogočajo doseči popolno ravnovesje med zdravjem in lepoto.

Naša ponudba terapij vključuje širok spekter možnosti, od limfne drenaže do naprednih estetskih rešitev za izboljšanje videza kože, oblikovanje telesa in pomlajevanje obraza. S pomočjo inovativnih tehnologij, kot so LPG, OxyProAge, Cavite Prestige, NarlSonicSlim, Powerplate itd.. prinašamo rezultate, ki presegajo vaša pričakovanja.

Pri Rehamedu se zavedamo, da je vsak posameznik edinstven, zato pristopamo k vsakemu klientu individualno. Naši strokovnjakinji vam nudita strokovno svetovanje in skrb za vaše potrebe ter želje. Naš cilj je zagotoviti vam najboljšo možno izkušnjo, ki bo vodila k vašemu celostnemu dobremu počutju.

V prijetnem in sproščujočem okolju Rehameda vas čaka oaza miru, kjer se lahko prepustite razvajanju in negi. Naša predanost kakovosti, strokovnosti in osebnemu pristopu zagotavlja, da se boste počutili posebno in spoštovano ob vsakem obisku.

Stopite v svet Rehameda, kjer se združujeta zdravje, lepota in dobro počutje. Veselimo se srečanja z vami!

Terapevta

Manca Kavčič
Manca Kavčičkozmetični tehnik, spec. managementa
Tina Perkič
Tina PerkičKozmetični tehnik, limf terapevt

Študentke fizioterapije in kozmetike

Tjaša
Tjaša
Taja
Taja
Lena
Lena
Jerca
Jerca
Patricija
Patricija