KAVITACIJA

Terapija

80€80 min
  • 1 terapija

KAJ JE KAVITACIJA

  • Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija,

  • Natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja
  • Oblikovanje trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in zgornjega dela rok
  • Vidni rezultati že po eni sami terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa
  • Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj videz, vendar pa se nočejo ali ne morejo odločiti za kirurški poseg

Nekirurška liposukcija za njo in njega! Ekspresna odprava odvečne maščobe, rezultati že po prvi terapiji!

Dandanes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana dramatično povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta,močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjšanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolga leta je bil kirurški poseg (liposukcija)edina rešitev za tovrstne probleme…

Mar to pomeni, da ni upanja za ženske in moške, ki si ne želijo invazivnih posegov in z njimi povezanih potencialnih tveganj? Je oblikovanje telesa imaginarna želja za ljudi, ki si iz različnih razlogov ne morejo privoščiti dolgotrajnega okrevanja?

V Rehamedu imamo rešitev–liposukcija brez kirurškega posegaparat Green CaVite Prestige. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile,živci in mišice pri tem ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejov jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane. Rezultati so pri večini pacientov vidni že po prvem posegu, vendar pa nadaljnji tretmaji še dodatno zmanjšajo količino maščobnih celic na obdelanem delu telesa in s tem tudi njegov obseg.

Aparat Green CaVite Prestige tako predstavlja neinvazivno, nebolečo, varno in hitro alternativo liposukciji. Kavitacija za oblikovanje trebuha, stegen, bokov, zadnjice,kolen in zgornjega dela rok ne zahteva anestezije in dolgotrajnega okrevanja ter ne pušča brazgotin. Površina kože ostane nepoškodovana, bolečin po posegu ni, zato se pacienti lahko takoj vrnejo k svojim vsakodnevnim aktivnostim.