KAVITACIJA

Terapija

80€80 min
  • 1 terapija

KAJ JE KAVITACIJA

  • Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija,

  • Natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja
  • Oblikovanje trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in zgornjega dela rok
  • Vidni rezultati že po eni sami terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa
  • Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj videz, vendar pa se nočejo ali ne morejo odločiti za kirurški poseg

Čeprav jeste zdravo in uravnoteženo prehrano ter se dovolj gibate, pa še vedno ne opazite vidnih rezultatov na predelih telesa, ki vas najbolj motijo? Morda se zdi, da se preprosto ne morete znebiti trdovratnih in problematičnih področij okoli trebuha, zadnjice, stegen, bokov ter zgornjega dela rok. Da bi to lahko spremenili na povsem neboleč način, vam v Rehamedu nudimo rešitev v obliki neinvazivne estetske terapije, ki ji pravimo kavitacija.

Kavitacija je sodobna metoda za učinkovito odpravo neželenih centimetrov na različnih predelih telesa, saj pomaga pri izgubljanju maščobnih oblog. Terapije omogočajo oblikovanje telesa, pri čemer uporabljamo nizkofrekvenčne ultrazvočne valove, ki razbijajo maščobne celice v tekočino, medtem ko tkiva v okolici ostanejo nedotaknjena. Ko se maščobne celice utekočinijo, se izločijo iz sistema s pomočjo naravnih in telesu lastnih postopkov.

Pred leti je bila liposukcija s kirurškim posegom najbolj uporabljena metoda za izgubo maščobnih oblog, danes pa postopek kavitacije daje enake rezultate, le da ne vključuje bolečega kirurškega posega, hkrati pa je to tudi neinvazivna in varna metoda s hitrimi in trajnimi rezultati.

Glavne prednosti kavitacije

Izkušnje strank kažejo, da je kavitacija idealna rešitev za oblikovanje postave in izboljšanje videza, pri čemer terapije ne vsebujejo invazivnih elementov, kot jih imajo različni boleči kirurški posegi. Prav zato ni dolgotrajnega okrevanja, ki bi onemogočalo vsakodnevne aktivnosti. Ostale pomembne prednosti terapije pa zajemajo:

  • Natančno in sistematično odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog na problematičnih delih telesa, kot so trebuh, boki, hrbet, zadnjica, stegna, kolena in zgornji del rok.
  • Terapijo z aparatom lahko uporabimo na kateremkoli delu telesa; najboljši rezultati pa so na območju z večjimi količinami lokalizirane maščobe.
  • Terapija je primerna tudi kot pomagalo pri odstranjevanju celulita, vendar pri tem priporočamo sočasno uporabo drugih terapij, ki so bolj osredotočene na odstranjevanje celulita.
  • Rezultati so vidni že po prvi terapiji, pri čemer priporočamo od 3 do 9 terapij za maksimalne rezultate

Za koga je kavitacija primerna?

Terapija z uporabo Green CaVite Prestige aparata je primerna za vse, ki si želijo na hiter, neboleč in učinkovit način odpraviti maščobne obloge in celulit na določenem delu telesa. V Rehamedu pa se dodatno posvetimo in svetujemo strankam, ki imajo srčni spodbujevalnik ali bolezni srca in ožilja, saj je varnost vedno na prvem mestu.

Koliko terapij je potrebnih za optimalne rezultate?

Izkušnje strank so pokazale, da kavitacija daje najbolj optimalne in predvsem vidne rezultate za oblikovanje telesa in odstranjevanje maščobnih oblog, ko stranka v Rehamedu opravi od 3 do 9 tretmajev. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, vendar priporočamo, da opravite vsaj še 3 ali več tretmajev, da boste z rezultati zares zadovoljni ter da bodo rezultati tudi bolj dolgotrajni.

Priporočeno število terapij se navezuje na določen del telesa, ki bi ga želeli preoblikovati. Zatorej, če želite preoblikovati zadnjico, so za obdelavo tega predela potrebne najmanj tri terapije, če pa želite preoblikovati drug del telesa, pa se postopek ponovno osredotoči samo na ta predel, za kar so potrebne tudi najmanj tri terapije.

Natančno število potrebnih terapij se spreminja glede na različne dejavnike, kot je starost, teža ter specifičnost in struktura maščobnih celic oziroma lokalnih maščobnih oblog na določenem predelu telesa.

Kako dolgo trajajo rezultati tretmajev?

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, pri tem pa vsi dodatni posegi še dodatno zmanjšujejo količino maščobnih celic in s tem tudi izdatno prispevajo k zmanjševanju centimetrov in obsega na trebuhu, zadnjici, stegnih in drugih problematičnih predelih, ki bi jih stranka želela preoblikovati.

Rezultati so v večji meri trajni, saj se pri terapiji uničijo maščobne celice na obdelanem delu telesa. Za zagotovitev trajnih rezultatov pa je potrebna tudi disciplina z uravnoteženo prehrano in zadostnim gibanjem, saj maščobne celice shranjujejo maščobo glede na to, koliko maščob oziroma kalorij se vnese v telo.

Kako deluje aparat Green CaVite Prestige?

V Rehamedu pri terapiji uporabljamo napredno tehnologijo z aparatom Green CaVite Prestige. Izkušnje so pokazale, da je kavitacija z uporabo tega aparata najbolj učinkovita, saj omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja hitro razgraditev maščobnih celic v podkožju oziroma maščobnega tkiva na naraven način. Zaradi neinvazivnega posega v tkivo in pritiska v točno določeno točko, se na tem predelu ne poškodujejo površina kože, žilni sistem, živci in mišice.

Tehnološko dovršen aparat Green CaVite Prestige je zasnovan tako, da v podkožju ustvarja nihanje tlaka, pri čemer se sproščajo ogromne količine energije, ki vplivajo na mehanski razpad membrane celice adipocitov oziroma maščobnih celic. Ta fragmentacija adipocitov omogoča difuzijo lipidnega triglicerida v medcelični tekočini, zato se ustvarja stabilna emulzija z vodotopnim glicerolom, ki jo telo absorbira in presnavlja po naravni poti.
V splošnem to pomeni, da terapija z uporabo inovativnega aparata pomaga razbiti maščobne celice v točno določenem predelu podkožnega tkiva. Nato razgrajene maščobne celice s pomočjo limfnega sistema v obliki netopnih prostih maščobnih kislin potujejo v jetra, se tu razgradijo in se kasneje odstranijo iz telesa, kot vse maščobne kisline, ki jih pridobimo iz hrane.

Varen in neboleč postopek terapije

Kavitacija z uporabo Green CaVite Prestige aparata je povsem neboleča. Med postopkom in po njem ne bi smeli čutiti nelagodja. Kvečjemu lahko občutite le nežno segrevanje, ko se aparat premika po vaši koži. Ker površina kože po terapiji ostane nepoškodovana oziroma postopek ne ustvarja nobenih brazgotin na koži, tudi bolečin po posegu ni, zato lahko po končani terapiji normalno opravljate vse aktivnosti.

Hkrati je terapija tudi povsem varna, saj gre za neinvazivno in nekirurško metodo brez stranskih učinkov. Iz tega vidika kavitacija predstavlja odlično alternativo liposukciji, ki je pravzaprav kirurški poseg pod anestezijo.

Koliko kavitacija stane?

Glede na to, da je kavitacijo smiselno izvesti vsaj 3× zaporedoma za dolgoročne rezultate, smo pri nas oblikovali paket 3 terapij za le 200 €, pri čemer posamezna terapija traja 40 min, v ceni pa je vštetih še dodatnih 40 min presoterapije za še boljše rezultate.

Cene ne spremenimo glede na specifičnost ali težavnost določena dela telesa, ki ga želite preoblikovati.

V podjetju Rehamed pred pričetkom terapij nudimo tudi brezplačni prvi pregled, kjer se skupaj pogovorimo o vaših željah in predstavimo najbolj ustrezno ponudbo za nego telesa, zato da bi lahko dosegli optimalne rezultate.