Aquapeel Innofacial je ena najbolj iskanih neg kože do sedaj!

Ultimativni cilj vsakogar, ki želi svoji koži kar najbolje, sta lep ten in zdrav ter sijoč videz. Napeta koža, zožane pore, izenačen ten in vidno boljša struktura tkiva so glavni aduti, če želimo mladosten, svež in popoln videz.

InnoFacial je najmočnejši neagresiven dermoabrazijski postopek v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Patentiran revolucionarni sistem poskrbi za celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic.
Z Innofacial postopkom lahko tretiramo vse aknaste kože naših najstnikov, poskrbimo za izboljšanje stanja rosaceje, psoriaze, kožne srbečice ter varno učinkujemo na tanke, starejše in kuperozne kože brez iritacij in poškodb tkiva.

InnoFacial tretma je hiter, varen in neboleč, rezultati so vidni že po eni negi!

Učinki

Rezultati Innofacial tehnologije prinašajo takojšnje in dolgoročne ugodnosti za zdravje kože, ki jih lahko vidite in občutite. InnoFacial postopek aktivno vpliva na različne kožne problematike hkrati, vključno z aknami, drobnimi gubicami, dehidracijo, hiperpigmentacijo, neenakomernim tenom in zamašenimi porami:

 • koži povrnemo naravno svežino in rožnato barvo,
 • izboljšamo strukturo epidermisa in okrepimo njeno zaščitno funkcijo,
 • zmanjšujemo hiperpigmentacijo, poenotimo in posvetlimo ten kože,
 • odpravljamo težave aknaste, mastne in nečiste kože,
 • zmanjšujemo reliefne nepravilnosti in znatno zgladimo površino kože,
 • izboljšamo čvrstost in elastičnost kože, zmanjšamo drobne gubice in upočasnimo staranje kože.

Takojšnji rezultati z enim postopkom!

Postopek

Zdravniki trdijo, da je prvi korak na poti k pomlajevanju čista, hidratirana in negovana koža, zato so v medicinskem laboratoriju razvili edinstveno Infusion Soft ročko, ki omogoča vrhunski dermo-estetski rezultat, neboleče globinsko čiščenje kože in 100 % varno nego.

98 % STRANK JE DIAMANTNI PILING ZAMENJALO ZA INNOFACIAL

Pri Aquapeel Innofacial postopku uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano Infusion soft ročko, s katero kožo neinvazivno in brez iritacije razslojimo, brez stiskanja globinsko očistimo, nahranimo in navlažimo. Proces je funkcionalno izpopolnjen, pomirjujoč za stranke in varen.

Postopek je sestavljen iz 5 korakov:

 1. detoksikacija in vakuumska drenaža,
 2. varna in prijetna dermoabrazija in razslojevanje,
 3. kemični piling,
 4. avtomatizirano neboleče čiščenje aken in ogrcev,
 5. vnos vlažilcev, hranil in antioksidantov.

Medicinski serumi (antioksidanti, HA kisline, vlažilci)

 • VARNO ZA NAJSTNIKE IN AKNE,
 • BREZ ALERGIJ IN IRITACIJ,
 • BREZ KONTRAINDIKACIJ,
 • VSEBNOST HA KISLIN LE 1 %,
 • PRIMERNO ZA ROSACEO, PSORIAZO IN KOŽNO SRBEČICO,
 • HITRI IN BLAGODEJNI UČINKI

Pri Innofacial tretmaju uporabljamo serume z visokokakovostnimi učinkovinami, ki vsebujejo manj kot 1 % AHA in BHA naravnih sadnih kislin in nizko molekularno maso za globljo penetracijo. So popolnoma varni za vse tipe kož od 3. leta starosti naprej in so plod večletnega raziskovanja v medicinskem laboratoriju.

Različne tipe aktivnih serumov prilagajamo glede na potrebe in zahteve posameznika. Pri negi ne uporabljamo abrazivnih materialov, ki bi povrhnjico lahko poškodovali, temveč eksfoliacij, čiščenje in vlaženje povrhnjice izvajamo s pomočjo aktivnih učinkovin, ki so skrbno izbrane za optimalne rezultate.

Trajanje

Aquapeel Innofacial je učinkovit postopek, ki traja le 30 min, priporočamo pa ga enkrat na mesec za optimalne rezultate v najkrajšem času.

Po tretmaju

Po Aquapeel Innofacial negi lahko takoj odidete na sonce, v savno, v kloriran bazen ali morje, saj je Innofacial sistem narejen z namenom pomagati vsem ljudem 100 % varno.