Pri uživanju sadja in zelenjave ste vestni, v vaši dnevni rutini nege kože pa vseeno manjka vitaminov. Študije kažejo, da je uživanje nekaterih vitaminov kot so, (A, B kompleks, C, E, K), mineralov in drugih koristnih sestavin v prehrani eden izmed najbolj učinkovitih načinov za zdravljenje kožnih bolezni, izboljšanje videza posameznikove kože in preprečevanje številnih znakov staranja kože.

Dobro uravnotežena prehrana in stanje kože sta zelo povezana pojma in ena od hranilnih snovi, ki igrajo pomembno vlogo v koži so vitamini.

“Telo prinese le določen odstotek vitaminov v kožo, ne glede na to, koliko ste zaužili. Poleg tega pa ni načina, da bi organizem poslal hranilne snovi naravnost v gubice med obrvi ali od sonca obarvane lise.” pravi Mary Lupo, MD, profesorica na kliniki dermatologije na Tulane University School of Medicine.

REŠITEV:

Da zagotovimo najvišjo raven anti-aging efekta (od izboljšanja teksture in tonusa kože, do zmanjšanja kolobarjev okoli oči) je pomemben tudi lokalen nanos vitaminov. Ob upoštevanju tega dejstva bo vaša koža kmalu videti bolje kot kdajkoli prej

V Rehamedu izvajamo vrhunske tretmaje kozmetike Babor v katerih so vključene tudi fluid z vsemi vitamini, ki so potrebni za zdravo in sijočo kožo. Poleg tega pa kozmetika Babor vsebuje tudi dragocene matične celice rastlin iz alpskega sveta, ki kožo ščitijo pred prezgodnjim staranjem  ter molekularni katalizator OsmoTec, ki izboljšuje sposobnost kože, da tvori sebi lastne aktivne sestavin