RADIOFREKVENCA OBRAZA IN TELESA: tehnika z inovativnim aparatom

Terapija

80€80 min
 • 1 terapija

KAJ JE KAVITACIJA

 • Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija,

 • Natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog brez dolgotrajnega okrevanja
 • Oblikovanje trebuha, zadnjice, stegen, bokov, kolen in zgornjega dela rok
 • Vidni rezultati že po eni sami terapiji; nadaljnji posegi še dodatno zmanjšajo obseg tretiranega dela telesa
 • Idealna rešitev za vse, ki bi želeli izboljšati svoj videz, vendar pa se nočejo ali ne morejo odločiti za kirurški poseg

Naše izkušnje v Rehamedu kažejo, da je radiofrekvenca obraza najbolj učinkovita prav z uporabo inovativnega aparata Cryo Derm, ki je zasnovan na revolucionarni CPT tehnologiji. Gre za tehniko kapacitivnega globinskega segrevanja CPT, ki nudi neinvazivno enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa in globlje ležečega tkiva, seveda brez bolečin. Pri izvajanju tehnike je temperatura v globinskih slojih kože višja od temperature na površini kože.

Poleg tehnike kapacitivnega globinskega segrevanja uporabljamo Cryo Derm aparat tudi za dermoabrazijo, radialno endodermno terapijo in cryo terapijo. Te tehnike lahko kombiniramo med seboj in v kombinaciji dosegamo optimalne učinke. Ker aparat združuje širok nabor aplikatorjev različnih velikosti in vrst, lahko z njim dosegamo odlične rezultate tako na obrazu kot na telesu.

Radiofrekvenca obraza deluje na molekularni ravni

Aparat je sposoben ustvariti visokofrekvenčno polje, ki nastane med aplikatorjem in dvema referenčnima elektrodama, ki sta izolirani od kožnega tkiva. Radiofrekvenca obraza prinaša odlične rezultate zato, ker s pomočjo aparata lahko spodbudimo procese na molekularni ravni, pri čemer so elektroni znotraj molekul pod vplivom električnega polja, kar povzroči vrtenje okoli njihove ravnotežne pozicije.

Zaradi trenja ob gibanju molekul se začne sproščati toplota, ki omogoča globinsko segrevanje tkiv in povzroči vazodiletacijo, pospeši metabolizem, poveča mišični tonus, raztegne tkiva in aktivira fibroblaste oziroma maščobne celice ter spodbudi tvorbo novih kolagenskih vlaken v podkožju. Prednost inovativne CPT tehnologije pa je v tem, da lahko z nizkimi energijami dosežemo želene rezultate.

Varna terapija brez stranskih učinkov

Tretma je povsem varen in neboleč. Med terapijo boste občutili le prijetno toploto, ki bo grela vaš obraz in/ali telo. Radiofrekvenca obraza in telesa nima stranskih učinkov, po terapiji se pojavi le občutek bolj napete kože in rahle rdečice, ki pa kmalu izgine, zato po tretmaju lahko brezskrbno nadaljujete z opravki in aktivnostmi.

Kakšne rezultate daje radiofrekvenca obraza in telesa?

Ne glede na to, ali aparat uporabljamo na obrazu ali na telesu, lahko s tehniko globinskega segrevanja tkiv pričakujete naslednje pozitivne učinke:

Na obrazu

 • pomlajena in osvežena koža
 • izboljšan tonus kože obraza
 • zmanjšan videz gubic na obrazu
 • čvrsta in napeta koža obraza

Na telesu

Neinvazivna terapija za telo je posebej primerna za vse:

 • ki si želite kjerkoli na telesu učvrstiti in napeti kožo, največkrat v predelu trebuha po hujšanju in po porodu
 • izboljšati izgled kože na notranji in sprednji strani stegen
 • zmanjšati izgled celulita
 • učvrstiti kožo na nadlahteh.

Radiofrekvenca obraza in telesa daje rezultate že po prvi terapiji

Tretma za obraz in tudi za telo (za izbrani del) traja med 20 in 30 minutami, rezultati pa so vidni že po prvi terapiji. Za optimalne in bolj dolgoročne rezultate pa priporočamo več terapij, ki jih je dobro obnavljati na 6 mesecev.

 • Radiofrekvenca obraza: 4 do 6 terapij (priporočamo premor med terapijami v razmaku enega tedna)
 • Radiofrekvenca telesa: 10 do 15 terapij (terapije lahko izvajamo dvakrat na teden)

Radiofrekvenca obraza in izbranega dela telesa je na voljo kot samostojna terapija, pri čemer se cena razlikuje, če se boste odločili za kombinacijo tretmaja z drugimi tehnikami, ki jih tudi izvajamo s Cryo Derm aparatom. Ob pregledu našega cenika boste opazili, da je cena določena tudi za več terapij, zato so vam na voljo tudi izbrani paketi. Cena pa je odvisna tudi od trajanja posameznega tretmaja.

Radiofrekvenca obraza v kombinaciji z drugimi tretmaji

Za doseganje čim boljših rezultatov priporočamo terapijo (kapacitivno globinsko segrevanje CPT) v kombinaciji z vsemi drugimi aparaturnimi tehnikami, ki jih izvajamo s pomočjo Cryo Derm aparata. Kombinirane tehnike v paketu si sledijo v določenem zaporedju:

 • Radiofrekvenca obraza: tretma začnemo z mikrodermoabrazijo oziroma diamantnim pilingom in nadaljujemo z radialno endodermno tehniko. Nato pripravljeno kožo segrejemo globinsko s CPT tehnologijo in zaključimo s cryo tehniko z ohlajevanjem kože.
 • Radiofrekvenca telesa: površino na telesu najprej tretiramo z radialno endodermno terapijo oziroma vakuumsko masažo, da lahko zagotovimo optimalno mikro cirkulacijo in limfni pretok. Nato nadaljujemo z globinskim segrevanjem CPT in tretma zaključimo s cryo ohlajevanjem.

Radiofrekvenčna terapija daje zelo dobre rezultate tudi v kombinaciji s tretmajem LPG endermolift za obraz in LPG endermologijo v primeru celulita in maščobnih oblog. Običajno najprej opravimo LPG tehniko in šele nato kožo globinsko segrejemo s Cryo Derm aparatom.