LPG LIPOMASAŽA ENDERMOLOGIJA

TESTIRAJ LPG

75€3 terapije
  • PRVE 3 TERAPIJE
  • 3 TERAPIJE

Na določenih predelih telesa uskladiščene telesne maščobe se kljub redni vadbi in strogi dieti ne moremo znebiti. Znanstveno dokazano rešitev problema kopičenja maščob, celulita in povešene kože ponuja LPG Lipomasaža – tehnologija, ki se je razvila iz LPG Endermologije. Zdaj lahko preoblikujemo vaše telo že s 6 tretmaji in to brez kirurškega noža, dolgotrajnega okrevanja ali bolečin. Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, terapije pa sproščujoče in prijetne.

Tehnika Endermologije, s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave, neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

VIDNI REZULTATI PO 6 TERAPIJAH

0cm
Obseg stegen
0cm
Obseg pasu
0cm
Obseg bokov
0%
Manj maščobnih oblog

LPG ENDERMOLOGIJA ZMANJŠA MAŠČOBNE OBLOGE

Za vitkejšo in usklajeno postavo.

Ravnotežje med proizvodnjo in izločanjem maščob se ustvarja skozi naravni proces, ki ga opravljajo celice imenovane adipociti. Tudi s popolnoma zdravim načinom življenja, se aktivnost teh celic sčasoma upočasni, kar vodi k pospešenemu shranjevanju maščob ter upočasnjeni krvni in limfni cirkulaciji.

LPG ENDERMOLOGIJA ZGLADI CELULIT

Za vidno učvrščeno kožo brez celulita

Celulit prizadene 90% žensk (tudi najbolj suhe in športnice) in je posledica tako skladiščenja maščobe v adipocitih (maščobnih celic) in zadrževanje vode v telesu. Vezivno tkivo, katero vsebuje adipocite (septa) z njihovo rastjo deformira površino kože. Hkrati se blokira mikrocirkulacija in izločanje toksinov. Takrat se pojavi celulit, ki ustvari izgled pomarančne kože.

LPG ENDERMOLOGIJA UČVRSTI KOŽO

Za boljši tonus kože, bolj čvrsto telo z definiranimi konturami

Zaradi nihanja teže, nosečnosti, staranja in drugih dejavnikov, koža počasi izgublja čvrstost in prožnost. Čeprav se občutek uvele kože lahko kaže po celotnem telesu, so nekatera področja vendarle bolj občutljiva: notranja stran stegen, trebuh, roke, itd.

LPG ENDERMOLOGIJA PREOBLIKUJE TELO

Za bolj skladno postavo

Pri prekomerni teži je maščoba pogosto asimetrično in neenakomerno porazdeljena po telesu. Na splošno najbolj prizadeta območja so pas, trebuh, stegna in predvsem zadnjica. Dejstvo je, da redno sedenje s prekrižanimi nogami poslabša izgled vaše zadnjice, jo naredi bolj ploščato in asimetrično.

OBČUTEK LAHKIH NOG

Za takojšnje olajšanje in ponovno pravilno obliko nog

Simptomi, kot so težke, boleče ali otekle noge in gležnji so posledica slabega krvnega in limfnega obtoka. V organizmu se kopičijo toksini, kar pojasnjuje nihanje obsega telesa preko celotnega dne in spremembe skozi ženski ciklus. Kateri so dejavniki? Dolgotrajno sedenje ali stoja, preslana prehrana, pretesna oblačila in visoke temperature lahko zmotijo pravilno delovanje obtočil.