LPG ENDERMOLIFT

PAKET

38,00/30 min
  • LPG Endermolift
  • 1 terapija

Ohranjanje ali povrnitev naravno mladostnega obraza s celično stimulacijo CelluM6.

Redefiniran, mladosten obraz za vsakogar. Zdrav življenski slog je vitalnega pomena za ohranjanje izgleda vaše kože. Elementi kot so uravnotežena prehrana, redno vlaženje in dnevna uporaba UV filtrov, največ prispevajo k zdravju kože. Kljub vsej preventivi pa je staranje kože neizbežno. LPG Endermolift deluje specifično tako, da prepreči in upočasni proces staranja delikatnih tkiv obraza, vratu in dekolteja. Ta izjemna vadba kože stimulira tkiva na celičnem nivoju. Tako na naraven način obnavlja čvrstost kože hkrati pa omehča in zgladi obrazne linije ter gubice. Končno lahko polepšate svojo kožo in dosežete trajen sijoč, mladosten videz – brez injekcij ali kirurgije, brez sprememb vaše naravne oblike in izraza vašega obraza, brez bolečin.

RAZISKAVE IN DELOVANJE

Skrivnost ENDERMOLIFTA: jedro fibroblasta!

Ohranjanje ali povrnitev naravno mladostnega obraza s celično stimulacijo CelluM6.

Razvoj terapij LPG Endermolift poteka kontinuirano že 10 let, kamor segajo začetki uporabe in temelji na obrazni Endermologiji. Izboljšave mednarodno priznane LPG tehnike lahko deloma pripišemo tehničnim izboljšavam aparata za izvajanje terapije, hkrati pa so tudi rezultat razvoja in inovacij v samem protokolu izvajanja terapij.Takšna odkritja in napredek so neposredna posledica obsežnih kliničnih raziskav, ki se izvajajo po vsem svetu, učinkovitost nege LPG Endermolift dokazujejo številne študije. Študija Revuz (Dermatologija bolnišnice Mondor, Créteil, Francija) dokazuje, da mehanska stimulacija z masažno glavo LPG Endermolift CelluM6 dejansko spremeni izvencelično matrico fibroblastov. Rezultat takšnega delovanja je restrukturirano , napeto in tonizirano nežno tkivo obraza, vratu in dekolteja.

LPG ENDERMOLIFT: naravni vrelec mladosti!

Z mehansko stimulacijo s pomočjo terapevtske masažne glave LPG ENDERMOLIFT CelluM6, ohranimo ali povrnemo naravno mladostnega obraza.

:: SLOW LIFT protokol – preoblikovanje
Z unikatnim protokolom nege LPG Endermolift dreniramo odvečno vodo iz tkiva in tako odpravimo otečenost oči, vek in podočnjakov ter ublažimo ali odpravimo temne podočnjake, ki jih povzroča zastajanje vode in redefiniramo vaš obraz.

:: SPEED LIFT protokol – glajenje
Površinsko vlaženje kože s kvalitetnimi kozmetičnimi pripravki je nujno in zelo pomebno za ohranjanje mladostne kože a enostavno premalo, da bi preprečili ali odpravili učinke časa na delikatna tkiva kože obraza,vratu in dekolteja. LPG Endermolift zapolni linije in gubice od znotraj in tako obnovi gladkost vaše kože, vam podari naraven in zdrav izgled – brez izgube izraznosti vašega obraza. LPG Endermolift gladi vaše gubice in ne vašega izraza.

:: HIGH SPEED LIFT protokol – restrukturiranje
Liftmažamasaža : za gostejši, čvrstejši obraz
Sčasoma, kožna tkiva izgubijo elastičnost. Edini način, ki se naravno bojuje proti neželjebi izgubi elastičnosti je spodbujanje proizvodnje elastina, ki je ključnega pomena za čvrstost kože in mladostno prožnost.

Mehanska aktivacija kolagena, 100% naravno! Za moške in ženske po 30. letu. S časom in neodvisno od spola ali tipa kože, se koža obraza, vratu in dekolteja tanjša, tkivo izgublja na svoji gostoti. Kljub uravnoteženi prehrani in vestni uporabi UV zaščitnih sredstev, bo s časom vaša koža postala ohlapna, drobne linije se bodo poglobile v gube, vaša koža ne bo več napeta in sijoča. Te vidne znake staranja pa lahko obrnemo z LPG Endermolift nego obraza in dekolteja.. LPG Endermolift se posebej osredotoča na površinske sloje tkiva kože v katerem se nahajajo fibroblasti. Fibroblasti so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina, ki koži dajeta čvrstost in elastičnost. Z LPG Endermolift nego stimuliramo jedra fibroblastov in tako dosežemo pomlajen in čvrstejši videz kože. Že samo v nekaj terapijah lahko z nego LPG Endermolift odpravimo in popravimo vidne učinke staranja kot so linije, gubice, ohlapnost kože ter vam tako povrnemo mladosten, svež in sijoč izgled obraza, vratu in dekolteja.