BABOR KOZMETIKA

BABOR je sinonim za visoko kakovostno kozmetiko, ki združuje znanstvena spoznanja in učinkovito delovanje narave na najvišji ravni. Edinstvena blagodejnost iz dragocenih sestavin naravnega izvora zagotavlja visoko kakovost.

Izdelki kozmetike BABOR so izdelani iz naravnih zdravilnih učinkovin rastlinskega izvora. Zahvaljujoč visoki stopnji čistosti in kakovosti sestavin se je kozmetika BABOR uveljavila kot ena najmočnejših blagovnih znamk v svetu profesionalne kozmetike, tako v kozmetičnih centrih, številnih prestižnih wellness centrih, ekskluzivnih hotelih ter številnih zdraviliščih po vsej Sloveniji. Že več kot 50 let kozmetika BABOR raziskuje človeško kožo in razvija celovite koncepte zdravstvene nege v sožitju z naravo, ki izboljšujejo počutje in poskrbijo za individualno lepoto kože. Zastopana je v več kot 60-ih državah in je tako sinonim za ekskluzivno kozmetiko, za kakovost in učinkovitost v profesionalnih sistemih.

Intenzivno raziskovalno delo v lastnem laboratoriju z lastnim razvojem zagotavlja najvišjo kakovost in učinek; v harmoniji z naravo. Narava je iz znanstvenega vidika izboljšana in dodelana, zato da bi bila učinkovitejša in predvsem koži prijaznejša. Razvoj izdelkov poteka pod strogim nadzorom, kjer se upošteva skrb za ogrožene rastlinske vrste. Prav tako ni testirana na živalih. Surovine kozmetičnih izdelkov so pridobljene iz organskih izdelkov. Izdelki so redno testirani v neodvisnih in odvisnih dermatoloških laboratorijih.

BREZPLAČNI PREGLED

Preden začnemo z terapijami, Vas najprej povabimo na pogovor, ki je brezplačen. Naši terapevti Vam bodo znali odgovoriti na vsa Vaša vprašanja in ponuditi terapijo na področju lepote ali zdravja. Pohitite in izpolnite spodnji obrazec. Veselimo se srečanja z Vami!
BREZPLAČNI PREGLED