LPG LIPOMASAŽA ENDERMOLOGIJA

TESTIRAJ LPG

67,5€3 terapije
  • PRVE 3 TERAPIJE
  • 3 TERAPIJE

Na določenih predelih telesa uskladiščene telesne maščobe se kljub redni vadbi in strogi dieti ne moremo znebiti. Znanstveno dokazano rešitev problema kopičenja maščob, celulita in povešene kože ponuja LPG Lipomasaža – tehnologija, ki se je razvila iz LPG Endermologije. Zdaj lahko preoblikujemo vaše telo že s 6 tretmaji in to brez kirurškega noža, dolgotrajnega okrevanja ali bolečin. Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, terapije pa sproščujoče in prijetne.

Tehnika Endermologije, s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave, neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

VIDNI REZULTATI PO 6 TERAPIJAH

0cm
Obseg stegen
0cm
Obseg pasu
0cm
Obseg bokov
0%
Manj maščobnih oblog

ZMANJŠA MAŠČOBNE OBLOGE

Za vitkejšo in usklajeno postavo.

Ravnotežje med proizvodnjo in izločanjem maščob se ustvarja skozi naravni proces, ki ga opravljajo celice imenovane adipociti. Tudi s popolnoma zdravim načinom življenja, se aktivnost teh celic sčasoma upočasni, kar vodi k pospešenemu shranjevanju maščob ter upočasnjeni krvni in limfni cirkulaciji.

ZGLADI CELULIT

Za vidno učvrščeno kožo brez celulita

Celulit prizadene 90% žensk (tudi najbolj suhe in športnice) in je posledica tako skladiščenja maščobe v adipocitih (maščobnih celic) in zadrževanje vode v telesu. Vezivno tkivo, katero vsebuje adipocite (septa) z njihovo rastjo deformira površino kože. Hkrati se blokira mikrocirkulacija in izločanje toksinov. Takrat se pojavi celulit, ki ustvari izgled pomarančne kože.

UČVRSTI KOŽO

Za boljši tonus kože, bolj čvrsto telo z definiranimi konturami

Zaradi nihanja teže, nosečnosti, staranja in drugih dejavnikov, koža počasi izgublja čvrstost in prožnost. Čeprav se občutek uvele kože lahko kaže po celotnem telesu, so nekatera področja vendarle bolj občutljiva: notranja stran stegen, trebuh, roke, itd.

PREOBLIKUJE TELO

Za bolj skladno postavo

Pri prekomerni teži je maščoba pogosto asimetrično in neenakomerno porazdeljena po telesu. Na splošno najbolj prizadeta območja so pas, trebuh, stegna in predvsem zadnjica. Dejstvo je, da redno sedenje s prekrižanimi nogami poslabša izgled vaše zadnjice, jo naredi bolj ploščato in asimetrično.

OBČUTEK LAHKIH NOG

Za takojšnje olajšanje in ponovno pravilno obliko nog

Simptomi, kot so težke, boleče ali otekle noge in gležnji so posledica slabega krvnega in limfnega obtoka. V organizmu se kopičijo toksini, kar pojasnjuje nihanje obsega telesa preko celotnega dne in spremembe skozi ženski ciklus. Kateri so dejavniki? Dolgotrajno sedenje ali stoja, preslana prehrana, pretesna oblačila in visoke temperature lahko zmotijo pravilno delovanje obtočil.

RAZISKAVE IN DELOVANJE

Terapije endermologije poznamo že več kot dve desetletji, v Rehamedu že 17 let. Še vedno in konstantno pa potekajo raziskave in razvoj novih metodologij in protokolov, ki jim skozi vsa ta leta sledimo tudi mi. Izboljšave mednarodno priznane LPG  tehnike lahko deloma pripišemo tehničnim izboljšavam aparata za izvajanje terapije, hkrati pa so tudi rezultat razvoja in inovacij v samem protokolu izvajanja terapij.

  • Že več kot 85 znanstvenih raziskav
  • 24 raziskovalnih let
  • mednarodni raziskovalni komite www.cosire-lpg.com

Vsi dosežki in odkritja so neposredna posledica obsežnih kliničnih raziskav, ki jih izvajajo po vsem svetu. V raziskavi iz leta 2009, pod  vodstvom svetovno priznanega strokovnjaka za celični metabolizem maščob, profesorja Lafontana (Toulouse, Francija), so  dokazali, da z mehanskim delovanjem masažeCellu M6 Keymodule lahko aktivirajo lipolizo (izločanje maščobe).

Povzetek rezultatov študije:

  • +70% aktivacija lipolize
  • +240% aktivacija produkcije kolagena
  • +160% aktivacija produkcije elastina

:: ROLL IN protokol – odprava lokalizirane maščobe
Z Roll’in protokolom masaže terapevtka stimulira metabolizem adipocitov (maščobnih celic) in razgradnjo maščob (lipolizo) na problematičnih delih telesa. Na ta način hujšate le na tistih mestih, kjer si to tudi želite in ohranite naravne obline telesa.

:: ROLL OUT protokol – regeneracija čvrstosti kože
Diete, staranje in naravna življenska obdobja ženske (nosečnost, mena) zmanjšajo elastičnost kože in čvrstost podkožnega tkiva. S protokolom Roll’out terapevtka stimulira fibroblaste k produkciji kolagena in elastina. Rezultat je obnovljena čvrstost in napetost kože ter pomlajen izgled.

:: ROLL UP protokol – odprava celulita in oblikovanje telesa
Biti vitek je lepo a še bolj pomembno je ohranjanje proporcionalne oblike telesa s polnostjo oblin. Terapevtka uporablja Roll’up za odstranjevanje celulita in oblikovanje telesa.

ZA ŽENSKE – lokalizirana maščoba in celulit na bokih, stegnih, trebuhu, hrbtu, rokah? Ker se žensko telo pripravlja na nosečnost in dojenje, so ženske še bolj nagnjene kopičenju maščob, ki se začne že v obdobju adolescence. Neželjene spremembe na telesu se v odrasli dobi le še stopnjujejo, morebitna nosečnost in leta pripomorejo tudi k slabši elastičnosti kože. Z vsemi temi, tipično ženskimi problemi, se uspešno spopadamo z LPG Lipomasažo.
ZA MOŠKE – trdovratna lokalizirana maščoba na bokih, podbradek, pivski trebušček, nedefinirane prsne mišice? Kljub dobremu metabolizmu začne tudi moško telo zaradi preobilne hrane ali zaradi procesov staranja, kopičiti odvečno in neželeno maščobo na določenih delih. V Rehamedu smo pri oblikovanju telesa uspešno pomagali že kar nekaj moškim. Zakaj ne tudi vam?