Prijavite se na: BREZPLAČNI PREGLED

Vpišite zahtevane podatke in se prijavite na BREZPLAČNI PREGLED!

Ime in priimek (obvezno):

E-pošta (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

STORITEV:

Telo Obraz Nohti

TERMIN:

DopoldanPopoldan

NOVICE:

Želim biti obveščen o najnovejših dogodkih in akcijah!

Da Ne

captcha

Prepiši zgornje znake:

/Kisikova terapija
Kisikova terapija 2018-04-12T11:19:35+00:00

OXYPROAGE KISIKOVA TERAPIJA

Terapija

84€60 minut
  • OxyProAge čisti kisik! AKCIJA
Loading...

POVZETEK

  • Naravna in neinvazivna rešitev za pomlajevanje obraza znanih Hollywoodskih zvezdnic
  • Kisikova terapija, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov
  • Z nanosom čistega kisika se poveča mikrocirkulacija, učvrsti se vezivno tkivo in regenerira kožo
  • V kombinaciji s posebnimi kozmetičnimi proizvodi se kisik lažje transportira v najgloblje sloje dermisa
  • Rezultati so vidni že po prvi terapiji

Metode kisikovih terapij, ki so že nekaj časa naravna in neinvazivna rešitev za pomlajevanje obraza znanih Hollywoodskih zvezdnic, so vse bolj popularne tudi pri nas.

Naša najnovejša pridobitev je aparat OxyProAge, s katerim dosežemo izrazito regeneracijo kože obraza, vidni učinek glajenja obraznih gubic, vrnitev izgubljene svežine in okrepitev vezivnega tkiva.

OxyProAge je edinstvena, tehnološko najnaprednejša metoda kisikove terapije, ki jemlje zrak iz okolice in s pomočjo posebnega filtra ločuje kisik od ostalih plinov (dušik in ogljikov monoksid). Čisti kisik se s posebnim aplikatorjem nanese na kožo in v podkožno tkivo, kjer se poveča mikrocirkulacija, pospeši metabolizem in proces razstrupljevanja, izboljša obrambni mehanizem kože, učvrsti vezivno tkivo ter globinsko osveži in regenerira kožo.

Skrivnost uspeha ni samo v kisiku, temveč v njegovi sinergiji s posebnimi kozmetičnimi proizvodi, ki se zahvaljujoč kisiku lažje transportirajo v najglobje sloje dermisa. Čisti kisik v kombinaciji z posebaj za to zasnovano vrhunsko nano tehnološko kozmetiko, prodre veliko globlje v podkožno tkivo, deluje močneje in učinkoviteje.

Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Koža postane bolj napeta, prožna, zmanjšajo se že nastale gubice, okrepi se vezivno tkivo, koži je povrnjena izgubljena svežina in vlažnost, seveda pa je rezultat odvisen od stanja kože pred njo. Terapije z aparatom OxyProAge so učinkovite in neinvazivne, z njimi pa je mogoče obravnavati najpogostejše problematike kože.

Po opravljenem posvetu z našim strokovno podkovanim in usposobljenim osebjem, bomo za opravljanje terapij skupaj z vami določili uporabo primernega seruma in število potrebnih kisikovih terapij za dosego željenega rezultata.

Najboljši učinek dosežemo po 3-5 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna, za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.

Omenjena terapija zagotavlja edinstvene rezultate pri negi telesa in obraza.

Kisikova terapija – revolucionarna pomlajevalna metoda, ki na osnovi čistega kisika in v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oža pore in jo »nahrani«.